Vakantie met iets grotere kinderen

Eerder heb ik al mijn wenslijst kenbaar gemaakt over hoe mijn ideale accommodatie voor kleine kinderen eruit zou moeten zien. Maar ons gezin bestaat niet alleen uit kleine kinderen. We hebben ook een beginnende puber. Hij gaat nog niet op stap, maar toch heeft hij al écht andere wensen. Liefst wil hij helemaal niet mee, en als hij meegaat, dan zijn er enkele dingen erg belangrijk.

Op 1 staat natuurlijk Wifi!

Op 2 staat dat zijn devices ingeplugd kunnen worden op de TV, zodat hij ook hier op groot scherm kan spelen.

Maar de hele tijd binnen zitten, kan natuurlijk niet in de vakantie. Hij wil daarom toffe activiteiten in de omgeving die eigenlijk een beetje uniek zijn. En dan bedoel ik niet de Zandmotor, okay het Mammoetbot kan nog, mits die gewoon voor het oprapen ligt op het strand… Maar eerder bedoel ik kiten, bezoek aan leuke (sport)winkels, uiteten bij hamburger restaurants, de bioscoop, karten. Al deze dingen staan bij hem hoog in het vaandel. En dan het liefst natuurlijk wel allemaal met een vriendje die hij ontmoet heeft op de vakantie…

Ben ik even blij dat er op Kijkduinpark 204 vakantiehuizen, een camping en heel veel chalets staan. Genoeg kinderen om vriendjes mee te maken (-: