Terugblik – Haags Duinhuis één jaar

22 januari 2016 onze eerste gasten

12 januari 2017 schrijven we nu. Het eerste jaar voor Haags Duinhuis is bijna voorbij. Met veel plezier kijk ik erop terug. Trots ben ik dat we dit eerste jaar 10 verschillende nationaliteiten hebben mogen ontvangen. Nog trotser ben ik op een reactie van een gast die zei dat het huis zo relaxed was, dat ze eigenlijk niets in de omgeving bezocht hebben. Dat is wel het ultieme vakantiegevoel, denk ik.

Dat vakantiegevoel en er even tussenuit zijn, is belangrijk voor ons. We hebben een druk leven en dan is het fijn om een ontspannen ‘getaway’ te hebben. We proberen dit voor u te realiseren. Ook door het jaar heen hebben we, dankzij uw suggesties, verbeteringen doorgevoerd. Zo is er een tweede bakpan, een wokpan, donkere gordijnen, etc gekomen. Is de handleiding aangepast en hebben we nog mooie verbeterplannen voor aankomend(e) ja(a)r(en).

Maar een goed gevoel krijg ik bij de volgende actie die we hebben ondernomen:
Eerder berichtte ik over waarom onze accommodatie rookvrij is. Die pittige start heeft ertoe geleid dat we in 2012 in een Ronald McDonald huis verbleven. Warm word ik dan ook bij de gedachte dat we voor elke groep gasten, 30 in totaal, die verbleven heeft in ons huis een nacht aanbieden aan gezinnen die in het Ronald Mc Donald huis gaan verblijven.

Ik hoop dus dat u in de toekomst ook bij ons in de Haagse Duinen van Kijkduin komt. Dat u uw suggesties aandraagt hoe wij het voor u een nóg mooier verblijf kunnen maken én dat we nog veel overnachtingen kunnen realiseren voor ouders om dichtbij hun zieke kind te zijn.