Anti-Allergie accommodatie

Als je op vakantie gaat en je hebt last van allergie-en, dan lijkt het me best lastig een goede accommodatie te vinden. Haags Duinhuis doet er alles aan om een goed Anti-allergie accommodatie te zijn. We hebben gladde vloeren, het is rook- en huisdiervrij en het ligt in een super frisse zeelucht omgeving. Voor ons is dat voldoende, maar is dat het ook voor iemand met heftige longproblemen?

Eén van onze kinderen heeft een pittige andere start gehad, en wat minder ontwikkelde longen. Daardoor is roken in het huis een ‘no go’. En we proberen ook het meeroken, in kleding en meubels, te minimaliseren. Gasten wordt gevraagd om alleen buiten te roken en niet in de deuropening…. Verder wordt er na elk gasten verblijf uitvoerig schoongemaakt en gedweild.

Soms krijg ik de vraag of er toch niet een lief, klein hondje meegenomen mag worden naar Haags Duinhuis. Alhoewel ik gek op honden (en trouwens ook andere huisdieren) ben, gaat dat niet. Wij hebben zelf eens verbleven in een huis waar ook huisdieren mochten komen. Voordat wij arriveerden was er goed schoongemaakt. Toch kreeg onze, toen nog, babydochter na 1 dag allemaal rode plekjes op haar gezicht. Hieruit trek ik de conclusie dat je nooit helemaal de ‘huisdiersporen’ kunt wegpoetsen.

Ik hoop dan ook dat onze accommodatie geschikt is voor u als u een allergie-vrije accommodatie zoekt. Mocht u wensen hebben hieromtrent dan zal ik mijn uiterste best doen om hieraan te voldoen.