Omgeving

Vakantiehuis Haags Duinhuis is gelegen in de duinen en 600 meter van de zee. Daarnaast ligt het maar 200 meter van de centrale faciliteiten van Kijkduinpark. Door de centrale ligging kan er van alles in de omgeving worden ondernomen. Op Kijkduinpark zijn allerlei voorzieningen, maar via het nieuwe duinfietspad kan er gefietst of gewandeld worden naar diverse plaatsen als Scheveningen, Den Haag, Hoek van Holland, Delft en het Westland. In de omgeving is altijd wel wat te doen.  Tips zijn te vinden in het huis of onze blog.

Comfortabel aan zee verblijven, maar toch je vakantie makkelijk aanvullen met stadse activiteiten. Als dat geen comfort is!

Vakantiepark Kijkduin

Op het vakantiepark zijn diverse faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad met peuterbad, een kinderspeelschip, een trampoline, een uitgebreid sport- en animatieprogramma ‘Koos Kids Club’ en verschillende speeltuintjes. Verder zijn er de all weather tennisbanen, een 9 holes golfbaan naast het park, een volley- en voetbalveld, jeu de boulesbaan, het beachvolleybalveld en een eigen lasergame hal. Ook zit op het park een (à la carte) restaurant, een snackbar en een (mini) supermarkt. Het is een autoluwpark, waardoor alleen op bepaalde dagen met de auto naar het huis gereden kan worden. Echter het permanent parkeren is op 20 meter afstand van de woning.

  • Koos Konijn Kidsclub at Kijkduinpark

Kijkduin

Kijkduin is een wijk in Den Haag. De boulevard van Kijkduin ligt op ongeveer 15 minuten wandelen van ons Duinhuis. Kijkduin is de rustige tegenhanger van het levendige Scheveningen en staat bekend om de gemoedelijke sfeer, een typische familiebadplaats met kleinschalige activiteiten. In 2018 en 2019 ondergaat Kijkduin een metamorfose.

Den Haag

Den Haag centrum ligt op 9 km afstand van ons Haags Duinhuis. Den Haag heeft veel te bieden: cultuur, winkelen, historie, restaurants, uitgaan en activiteiten voor kinderen.
Meer info Den Haag.

Leuk weetje

Haags Duinhuis ligt aan de Fietsroute – Duinroute Zuid. Kijk hier voor meer fietsroutes in de omgeving.