Nieuwe dingen

Afgelopen weekend hebben we weer een lange lijst van klussen kunnen afvinken voor onze vakantiewoning. Mijn eerste gasten die 22 januari 2016 kwamen, berichtte ik het volgende: ‘Hij is nog beschikbaar. Het enige wat nog niet gerenoveerd is, is de voordeur – die moet nog geschilderd worden.‘ Trots ben ik dan ook dat ik haar kon mailen dat de voordeur, eindelijk, geschilderd is.

Daarnaast berichtte ik 17 juni dat helaas een achterterras nog niet te realiseren was. Nu kan ik echter ook hiervan trots melden dat het achterterras een feit is. Er kan nu lekker in de ochtendzon op het achterterras ontbeten worden. Naast het (nieuwe) terras staan twee mooie bomen, voel u vrij om hier een hangmat in te hangen!

Ook zijn de nieuwe gordijnen opgehangen. Zoals één van onze gasten al opmerkte in een recensie: ‘Er komen nieuwe gordijnen – die maken het wat donkerder waardoor ik langer kan doorslapen (knipoog).’ Dat is erg fijn, maar de gordijnen staan verder ook erg mooi.

Verder is de woonkamer nog mooier aangekleed en heeft het mammoetbot waar ik in mei over schreef een mooie plek in de woonkamer gekregen. Mocht u ook een bot hebben gevonden op het strand, laat me weten.