Dromen zijn geen bedrog

Dat dromen geen bedrog zijn, als je er maar in blijft geloven. Dat is iets wat wij zeker wel kunnen zeggen. Niet alleen met onze drie mooie kinderen, maar ook met ons Haagse Duinhuis, waar we nu de trotse eigenaren van zijn. Ik droom al zo lang van een bed and breakfast! Maar anno 2015 heb ik drie permanente gasten en geen kamer in ons huis is meer vrij.  Hoe dan toch die droom realiseren?

Lopend over het Haagse strand en genietend van de mooie  omgeving, is ons alternatieve plan ontstaan: Een vakantiewoning in de Haagse Duinen van Kijkduin. Op deze manier combineren we alles; het strand waar je zo heerlijk kunt uitwaaien, mijn droom om een bed and breakfast te beginnen en een speelplek waar de kinderen heerlijk kunnen verblijven. Een droom!

Vandaag is de koop rond. Nu nog wachten op het transport van de woning en dan kunnen we met renoveren van het huis beginnen. Het meubilair, de bedden en banken moeten vervangen worden, de vloeren aangepakt, de sauna opgeknapt en de muren en kozijnen geverfd. Een hele klus, maar we hebben ons gegeven tot begin december. Dan kunnen we ‘los’ met de verhuur. En kan iedereen die wil genieten van de mooie Haagse Duinen in een super comfortabel huis op het leuke Kijkduinse recreatiepark.

Wij zijn familie Smid uit Den Haag en wensen jullie een heel comfortabel verblijf op Kijkduinpark in ons Haags Duinhuis.