Bijna, bijna klaar!

Sinds 20 december hebben we zelf onze intrek genomen in Haags Duinhuis. Gelukkig is het niet een hele koude winter, dus het niet gebruik kunnen maken van de (vloer)verwarming is geen enkel probleem.

We kunnen deze twee weken alle ‘kinderziektes’ uit het huis halen. Het boven traphekje is verplaatst naar omlaag, want onze kleine boeven gleden eronderdoor de trap op. En das niet de bedoeling van een traphek.

Verder kunnen we nu goede handleidingen maken hoe alles werkt. Wel zo fijn dat als je aankomt, je niet alles eerst helemaal hoeft uit te zoeken. Ik heb zelf wel een kwartier aan het traphekje lopen sjorren en kreeg hem toen nog niet dicht. Gelukkig gaf YouTube me een uitleg, maar zo wil je niet je vakantie beginnen…

Ook hebben we de living, de hal en de woonkeuken ingericht. Mooie foto’s van Kijkduin Strand hangen er nu aan de muur.Bolderwagen

We slapen heerlijk. Het bad is veelvuldig getest en we genieten van het strand en de faciliteiten van Kijkduinpark. Ook hebben we al enkele restaurantjes in de omgeving geprobeerd.

Nu nog de begane grond slaapkamer afmaken en kasten zoeken voor de slaapkamers en dan is Haags Duinhuis helemaal klaar! Maar so far, vinden we het resultaat mooi en vinden we het alle vijf heerlijk vertoeven hier en voelen we ons thuis.