Ai, ai, ai nóg meer renoveren

De zomervakantie zit er weer bijna voor iedereen op. Het was niet altijd mooi weer, maar gelukkig is het in een vakantiehuis prima vertoeven. De gasten hebben genoten en zich elke dag in de omgeving en het huis prima geamuseerd.

Nu gaan we ons voorbereiden op de verbouwing. Vanaf 29 september kunnen we aan de slag in Haags Duinhuis II, huis nummer 97. De aannemer is inmiddels gevonden, de keuken, de vloer en de bedden zijn aangekocht.

Maar wat gaan we allemaal aanpakken? Allereerst gaat de vloer er weer uit en komt er een nieuwe tegelvloer in. Boven komt er nieuw laminaat en krijgt de boven badkamer een raam en een zweeftoilet. Ook de beneden toilet wordt zwevend en de badkamer geheel vernieuwd. Alle bedden, meubilair en gordijnen worden vervangen. En als laatste plaatst de aannemer een nieuwe keuken. Ergens tussendoor gaan we zelf ook nog de tuin aanpakken en willen we weer een achterterras aan laten leggen.

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zetten we ook de toilet van 96, die bij de vorige renovatie is aangepakt, naar achteren. Pakken we ook hier de beneden badkamer aan en komt er een extra berging aan het huis.

Al met al gaat het een flinke klus zijn, maar vanaf januari 2018 hopen we alle verbouwingen achter de rug te hebben.