Accommodatie met kleine kinderen

Herkent u dat, de vakantie komt er weer aan, maar waar vind ik een prettige locatie waar ik met kleine kinderen relaxed kan vakantie vieren?

Als ik naar mezelf kijk en bedenk waar een accommodatie met (kleine) kinderen allemaal aan moet voldoen, dan staat schoon wel op één. Verder moet de accommodatie zich bevinden op een plek waar meer kinderen zijn, waar mijn kind zich veilig buiten kan bewegen en waar ik ook ontspannen kan verblijven. Graag wil ik lekkere bedden, een fijne bank, geen huilende andere kinderen horen en als we toch onze wenslijst maken dan is een leuke sportzender op TV ook wel fijn. Oh ja, leuke activiteiten voor de kinderen in de nabije omgeving is eigenlijk een must, want ’s middags leg ik de kleine liefst in zijn eigen bedje. Maar goed ik wil ook graag zo naar de boulevard kunnen wandelen, zodat ik daar s’avonds een hapje kan eten, kan genieten van de reuring, wat winkeltjes kan kijken en de kleine in de buggy weer naar huis kan scrollen… Oh ja, mijn eigen eten koken is ook fijn, want elke dag uiteten wil ik ook weer niet. Maar dan wil ik wel alles in de vaatwasser kunnen stoppen… En vergeet niet de wasmachine die met kleine kinderen helemaal een must is!

Oei, oei, oei wat wordt mijn wenslijst lang. Maar waarschijnlijk heel herkenbaar. Accommodaties voor (kleine) kinderen die dit allemaal hebben, zijn moeilijk te vinden. Toch streven wij ernaar om met Haags Duinhuis die ideale accommodatie te zijn. Mocht uw wenslijst met uw kinderen er anders uitzien dan die van mij, laat me uw wens weten!

NB Het enige wat wij niet kunnen doen is de zon laten schijnen, maar gelukkig heeft Den Haag een zeeklimaat. En wat is er fijner dan met harde wind op het strand uitwaaien en dan bij de openhaard opwarmen?